Yeni eğitim öğretim döneminde okul ziyaretlerine devam eden Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü, Naciye Kabakçı Anaokulu' nu ziyaret etti.

Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü, okul ziyaretleri kapsamında okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselere giderek hem öğrencilerle hem de öğretmenlerle görüşmelerine devam ediyor. Müdür Günnü, okul ziyaretleri kapsamında Naciye Kabakçı Anaokulu'nu ziyaret etti.

Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü, Naciye Kabakçı Anaokulu ziyareti sırasında okul öncesi eğitim programı, okulda yürütülen çalışmalar ve mevcut durum hakkında yöneticilerden bilgi aldı. Daha sonra sınıfları gezerek minik öğrencilerin derslerine eşlik eden Müdür Günnü, öğrencilerle yakından ilgilenip birebir sohbet etti. Konuşmalarında okul öncesi eğitimin önemine değinen Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü, "Anaokuluna devam eden öğrencilerin mutluluğunu gözlerinden okuyabiliyorsunuz. Miniklerin böylesi güzel bir ortamda eğitim almalarını sağlamada emeği geçen tüm idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

HABER: HABER MERKEZİ