Gömeç’te, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, eğime olan desteğini sürdürüyor.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Demir, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Özcan Özen ve Gömeç İlçe Milli Eğitim Müdürü Bünyamin Yılmaz ile birlikte Gömeç Ahmet Tulun Himam İlkokulu, Gömeç Anadolu Lisesi, Gömeç İmam Hatip Ortaokulu, Şehit Mustafa Güvenç Aldemir İlkokulu ile Ortaokulu ziyaret etti. Okul ziyaretlerinde öğrencilerle sohbet eden Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, öğrencilerin eğitim süreçlerinde karşılaştıkları zorlukları yerinde görerek çözüm önerileri geliştirmeye çalıştı.  

Ziyaret programı çerçevesinde, Gömeç Ahmet Tulun Himam İlkokulu, Gömeç Anadolu Lisesi, Gömeç İmam Hatip Ortaokulu ve Şehit Mustafa Güvenç Aldemir İlkokulu ile Ortaokulu da ziyaret edildi. Okul koridorlarında öğrencilerle birebir ilgilenen Demir, onların eğitim süreçlerinde karşılaştıkları zorlukları gözlemleyerek çözüm önerileri geliştirmeye çalıştı. Sınıf ziyaretlerinde ise öğrencilerin gelecek hedefleri hakkında sohbet ederek, destek sunmaya hazır olduklarını belirtti. Toplantılarda Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli üzerine derinlemesine sohbetler gerçekleştirildi. Müdür Demir, milli ve manevi değerlerin eğitimdeki önemine vurgu yaparak, bu değerlerin korunması ve yeni nesillere aktarılması gerektiğini ifade etti. Eğitimin başarısının, bu değerlerin yaşatılmasıyla mümkün olacağına inandığını dile getirdi.

Ziyaret, ilçedeki eğitim kurumlarının gelişimi ve öğretmen-öğrenci motivasyonunu artırmaya yönelik yeni adımların planlanması açısından verimli geçti. Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, yaptığı açıklamalarda, “Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek, onlara en iyi şekilde destek olmak için çalışıyoruz. Eğitimde başarı, inançla başlar. Milli ve manevi değerlerimizi koruyarak, çağdaş bir eğitim modeli sunmak en büyük hedefimizdir. Tüm eğitim paydaşlarıyla iş birliği içinde çalışarak Balıkesir’in eğitimdeki başarı grafiğini daha da yukarılara taşıyacağız” dedi.

HABER: EBRU KANTARLIOĞLU