Balıkesir Üniversitesi (BAÜN), pek çok alanda uzman Prof. Dr. İnci Enginün tarafından bağışlanan kitaplara yönelik Üniversite’de yönelik “Prof. Dr. İnci Enginün Seminer Kitaplığı” adlı kitaplığın açılışını düzenledi.

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Türk edebiyat kuramcısı, edebiyat araştırmacısı, eleştirmen ve yazar Prof. Dr. İnci Enginün’ün ismi, Fen Edebiyat Fakültesine bağışladığı kitaplardan oluşan seminer kitaplığına verildi. Prof. Dr. İnci Enginün’ün de katılımıyla gerçekleşen kitaplığın açılış programına; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’nun yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Satıl, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı V. Prof. Dr. Halil İbrahim Şahin, Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Duymaz ile akademisyenler ve öğrenciler katılım gösterdi.

Açılış programında kitaplığın fakülte için hayırlı olması dileklerinde bulunan BAÜN Rektörü Oğurlu, Prof. Dr. İnci Enginün’e de yaptığı bağışı dolayısıyla teşekkür ederek belge takdiminde bulundu. Prof. Dr. İnci Enginün de kendisine gösterilen ilgi dolayısıyla memnuniyetini paylaşarak, açılışın ardından da okurları için kitaplarını imzaladı.

HABER: EBRU KANTARLIOĞLU