Balıkesir Üniversitesi'nde düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Kurul Toplantısı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt’un liderliğinde gerçekleştirildi. Toplantıda, iş sağlığı ve güvenliği uygulamaları ile acil durum planları üzerine detaylı bir değerlendirme yapıldı.

Balıkesir Üniversitesi’nde, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt başkanlığında, İş Sağlığı ve Güvenliği Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Rektörlük Senato Salonundaki toplantıda; İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü Doç. Dr. Celalettin Çevik ile kurul üyeleri yer aldı.

Toplantıda Rektör Yardımcısı Yardımcısı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt’un açılış konuşmasından sonra İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü Doç. Dr. Celalettin Çevik tarafından bir sunum gerçekleştirildi.

Tüm birimlerdeki risk, acil durum planları ve iş sağlığı güvenliğinin değerlendirildiği toplantıda, temel iş sağlığı ve güvenliği hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Uzmanlık ve deneyimleriyle iş sağlığı ve güvenliği alanında kamu sektörünün öncülerinden olmayı hedefleyen Balıkesir Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü “İnsan odaklılık” ve “İş Sağlığı ve Güvenliği Kültürü” ilkesiyle faaliyetlerini sürdürmeye devam edecek.

 

HABER: GÜL ÇETİNBAĞ KANBER