Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Genel Sekreteri Talat Yavuz Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi (BANÜ) ve Üniversite Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarete  Balıkesir Memur-Sen Şube Başkanı ve Balıkesir Eğitim-Bir-Sen 1 No’lu Şube Başkanı Ercan Kurter, Bandırma Memur-Sen İlçe Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen 1 No’lu Şube Temsilcisi Önder Turhan, Bandırma Emekli Memur-Sen Temsilcisi Kanver Şener, Balıkesir Eğitim-Bir-Sen 2 No’lu İl Başkan Yardımcısı Halil Ferik ve Balıkesir Eğitim-Bir-Sen 2 No’lu Şube Başkanlığı Üniversite Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Ziyaret, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörlük makamında gerçekleşti. Görüşmede, üniversite personelinin çeşitli talepleri dile getirildi ve yükseköğretimdeki güncel gelişmeler üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyarete, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Alpaslan Serel ve Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ile üniversitenin Genel Sekreteri de katılım gösterdi.

Rektör Prof. Dr. İsmail Boz, ziyaretin ardından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Talat Yavuz ve beraberindeki heyete teşekkürlerini sundu. Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Talat Yavuz, bu nazik kabulden dolayı Prof. Dr. Boz’a bir hediye takdim etti.

Ziyaret, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ile Eğitim-Bir-Sen arasındaki iş birliği ve iletişimin güçlendirilmesi adına önemli bir adım olarak nitelendirildi. Heyet üyeleri, üniversitenin akademik ve idari personelinin beklentilerini dile getirirken, gelecek dönemde atılacak adımlar ve projeler hakkında da karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Görüşmenin sonunda, günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi. Ziyaret, üniversite ve sendika arasındaki olumlu diyaloğun devam edeceği mesajıyla son buldu.

 

HABER: UĞUR YAZICI