Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir, devam eden okul inşaatlarını yerinde inceledi, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Balıkesir’de devam eden eğitim yatırımları, İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir tarafından yerinde incelendi. Çalışmalara ilişkin son durumun değerlendirildiği incelemelere, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Özcan Özen ve ilgili ilçe millî eğitim müdürleri de eşlik etti.
İlk olarak Gönen ilçesinde yapımı süren Mehmet Çanakçı İlkokulu inşaat sahasında Gönen İlçe Millî Eğitim Müdürü Sezai Turna ile birlikte incelemelerde bulunuldu. Ayrıca kuruma devredilen yeni binada yapılan incelemeler kapsamında, eğitim alanında nasıl değerlendirileceğine ilişkin planlamalar ele alındı.
Bandırma’daki temaslar kapsamında İlçe Millî Eğitim Müdürü Mutlu Aslan ile birlikte Bandırma Anadolu İmam Hatip Lisesi, Haydar Çavuş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Hacı Yusuf TOBB Anaokulu inşaat alanları ziyaret edildi. Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alındı.
Erdek ilçesinde ise İlçe Millî Eğitim Müdürü Şafak Turan’ın katılımıyla Erdek 18 Eylül Ortaokulu, Erdek Anaokulu ve Kapıdağ Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki inşaat çalışmaları yerinde değerlendirildi.
Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürlüğü, öğrencilerin daha modern, güvenli ve nitelikli ortamlarda eğitim alabilmesi için sürdürülen yatırımları yakından takip etmeyi sürdürüyor.
HABER: HABER MERKEZİ
Yorum yapın