Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, eğitime olan desteklerinin süreceğini belirterek, öğrencilere ve eğitim camiasına yeni eğitim yılı için başarılar diledi.

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, eğitime olan desteğinin sürdüğünü ve bu yıl da geleneklerini bozmadıklarını duyurdu. Başkan Bahçavan, 2014 yılından bu yana uyguladıkları eğitim destek programını 2024-2025 eğitim-öğretim yılında da devam ettirdiklerini belirtti.

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, okula yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerine boyama seti hediye ettiklerini ve ana sınıfı öğrencilerine beslenme çantası ile suluk verdiklerini açıkladı. Bu hediyelerin, öğrencilerin eğitim hayatında küçük ama anlamlı bir destek sağlayacağını vurgulayan Bahçavan, "Eğitime olan desteğimiz her zaman ki gibi devam edecek. Bu yıl da geleneklerimizi sürdürdük ve çocuklarımıza güzel hediyeler verdik" dedi.

Başkan Bahçavan, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilere ve eğitim camiasına başarılar getirmesini dileyerek, "Öğrencilerimizin yeni eğitim yılında başarılı ve mutlu olmalarını temenni ediyorum. İyi dersler çocuklar" şeklinde konuştu.

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, eğitimin toplumun geleceği açısından büyük önem taşıdığını ve belediye olarak her yıl eğitim desteklerini artırarak sürdürmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi. Başkan Bahçavan, “"2014 yılından bu yana sürdürdüğümüz geleneği bu yıl da bozmadık. Okula başlayan 1. sınıflarımıza boyama seti, ana sınıflarımıza ise beslenme çantası ve suluk hediye ettik. Eğitime olan desteğimiz her zaman ki gibi devam edecek.2024-2025 eğitim- öğretim yılının, tüm öğrencilerimize ve eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı.

HABER: SERMİN ASLAN