Fatma Emin Kutvar Anadolu Lisesinde 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 12. Sınıf Öğrencilerinin "Mezuniyet ve Kep Atma Töreni" yapıldı.

Fatma Emin Kutvar Anadolu Lisesinde 2023-2024 Eğitim- Öğretim Yılı 12. Sınıf Öğrencilerinin “Mezuniyet ve Kep Atma Töreni” okul bahçesinde gerçekleşti. Törene; Bakım Mühimmat Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Mustafa SADİKAHYAOĞLU, Balıkesir İl Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Öztürk, Balıkesir Adliyesi Cumhuriyet Savcısı Furkan Ay, Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş, Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende konuşan Fatma Emin Kutvar Anadolu Lisesi Müdürü Bedia Narlı, 23.dönem mezunlarımızı uğurladık. Öncelikle bu gecenin haklı gururunu yaşayan kalpleri heyecanla çarpan sevgili öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ediyoruz. Mezunlar kervanına katılan FEKAL gençlerinin onlara duyduğumuz umut ve güveni boşa çıkarmayacağını biliyoruz. İstedikleri ve hedefledikleri her şeyin gerçekleşmesini dilediklerini belirtti. Konuşmadan sonra dereceye giren öğrenciler hediyelerini aldılar. Yaş kütüğüne okul birinciliği plaketini çakan öğrenci, duygu yüklü cümlelerinin ardından eğitim hayatlarında onlara destek olan öğretmenlerine teşekkürlerini iletti. Bayrak-flama devir teslim töreni sonrasında 23.Dönem öğrencileri mezuniyet belgelerini öğretmenlerinden aldılar. Ve son olarak keplerini atan öğrenciler mezuniyetlerini büyük bir coşkuyla kutladılar.

HABER: GÜL ÇETİNBAĞ KANBER