Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Kırsal Mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Palaz, “Hizmet çıtamızı her geçen gün daha yukarı taşıyacağız. Kırsal mahallelerimize sağladığımız hizmetler artarak devam edecek” dedi.

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, kırsal mahalleri ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan Palaz, son olarak Suçıktı, Çakmak ve Tütüncü Mahallelerini ziyaret etti.  Gittiği mahallelerde mahalle sakinleriyle çay içen, sohbet eden Başkan Palaz, vatandaşların istek ve dileklerini dinledi.

Mahalle sakinlerine sıcak ev sahiplikleri için teşekkür eden Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Gönen Belediyesi’nin kırsal mahallelerde yaptığı çalışmaları anlattı. Yapılan ve planlanan hizmetler hakkında vatandaşları bilgilendiren Başkan Palaz, “Suçıktı, Çakmak ve Tütüncü mahallelerimizi ziyaret ettik. Yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi verdik ve yapacaklarımızı anlattık. Bizleri çiçeklerle ve büyük coşkuyla karşılayan tüm hemşerilerime çok teşekkür ederim. Hep birlikte daha çok güzel işler başaracağız” ifadelerini kullandı.

 

HABER: GÜL ÇETİNBAĞ KANBER