1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. MİLLETVEKİLİ SARI KENT KONSEYİ BAŞKANI ÖZDEN’İ ZİYARET ETTİ

MİLLETVEKİLİ SARI KENT KONSEYİ BAŞKANI ÖZDEN’İ ZİYARET ETTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Partisinin Kadın Kolları MYK üyesi Hürmüz Avcı ile birlikte Balıkesir Kent Konseyi Başkanı Sevinç Baykan Özden’i ziyaret etti. Ziyarette, şehrin gelişimine katkı sağlayan Kent Konseyi’nin yürüttüğü projeler ve çalışmaları hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirildi.

Ziyaret sırasında, Kent Konseyi’nin Balıkesir için yaptığı önemli çalışmalar gündeme gelirken, Milletvekili Serkan Sarı ve beraberindeki heyet, Özden’e çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretin ardından, Serkan Sarı, Kent Konseyi’nin şehre katkı sağlamak adına yürüttüğü projelerin büyük önem taşıdığını belirterek, toplumsal kalkınmaya yönelik katkı sağlayan tüm kurum ve kuruluşları takdirle karşıladığını ifade etti.

CHP Balıkesir Milletvekili ve beraberindeki heyet, Kent Konseyi’nin gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerinin toplumsal fayda sağladığına dikkat çekerek, çalışmalarının devam etmesi temennisinde bulundu. Ziyaret, karşılıklı iyi dilekler ve teşekkürlerle son buldu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
MİLLETVEKİLİ SARI KENT KONSEYİ BAŞKANI ÖZDEN’İ ZİYARET ETTİ
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!