Havran Belediyesi ilçe genelinde bakım, onarım, ilaçlama ve temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Havran Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki yeşil alanlarda bakım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ilaçlama ekibi kentimizin tüm mahallelerinde her akşam ara vermeden haşere ile mücadele çalışmalarını yerine getiriyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de ilçe genelinde bozulan yolların tamirini ve asfaltların yama çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Havran Belediyesi ekiplerince ilçe genelindeki yeşil alanların, parkların bakım-onarımı, ilaçlama ve düzenlemeleri konusunda etkin çalışmalarını sürdürüyor. Sıcak hava koşullarının etkisiyle birlikte artan haşere sorununa karşı da önlem alınarak vatandaşların huzurlu vakit geçirmesi için ilaçlama çalışmaları da aralıksız devam ediyor.

Havran Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, havaların ısınması ile beraber çalışmalarını hızlandırdı.

Ekipler kent merkezi ve mahallelerde bulunan park, bahçe ve diğer rekreasyon alanlarında; yenileme, yeşillendirme, çapalama, budama, ilaçlama, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yeşilin ve doğanın birleşmesiyle estetik bir uyum oluşturma çabasıyla bir yandan parklarda bulunan kent mobilyalarının (kamelya, bank, çöp kovası, çocuk oyun grupları, spor aletleri gibi) bakım onarımını gerçekleştirirken öte yandan mevcut yeşil alanlarda ağaç sulama, çim biçimi, budama, ilaçlama, çiçek parselleri düzenlemesi yapıyor. Program dahilinde detaylı ve titiz bir çalışma yürüten ekipler, halkın yoğun olarak kullandığı parklarda bakım-onarım çalışması yürütüyor.

Havran Belediyesi vatandaşların güzel bir yaz geçirmesi için ilçe genelinde bakım ve temizlik çalışması yapıyor. Ekipler ilçede bulunan mezarlıklarda yabani otların biçme çalışmasını yaparken merkez mahallelerde bulunan boş arazi ve kaldırımlardaki yabani otları da temizliyor.

HABER: SERPİL YILDIZ