1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. EKİNLİK HALI SAHASI YENİLENDİ

EKİNLİK HALI SAHASI YENİLENDİ

Marmara Adalar Belediyesi, Ekinlik Adası’ndaki halı sahanın zeminini yenileyerek sporseverlere daha güvenli bir ortam sundu.

featured
0
Paylaş

Marmara Adalar Belediyesi, Ekinlik Adası’ndaki halı sahanın zeminini tamamen yenileyerek sporseverlerin hizmetine sundu. Yapılan yenileme çalışmalarıyla saha, daha güvenli ve konforlu bir yapıya kavuşturuldu. Belediyeden yapılan açıklamada, “Adamızdaki halı sahanın zemini baştan sona yenilendi. Spor yapan gençlerimiz artık daha güvenli ve konforlu bir zeminde maç keyfi yaşayacak. Tüm sporseverlere hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi. Yenilenen saha, özellikle gençlerin spor yapma alışkanlıklarını desteklemeyi ve sosyal alanları artırmayı hedefliyor.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!