Sık sık Bandırmalı vatandaşlar ile bir araya gelen Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, hemşehrilerine ilçe genelinde çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi veriyor.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, vatandaşlarla makamında bir araya gelerek onların istek ve sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Makamında kendisini ziyaret eden Bandırmalılarla sohbet eden Başkan Mirza, ilçe genelindeki çalışmalar ve projeler hakkında bilgi vermeye devam ediyor.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, mevcut eksikliklerin giderilmesi ve ilçeye en iyi hizmeti sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, belediye personelinin sorunları yerinde tespit ettiğini ve Bandırma’da yapılabilecek projeler hakkında vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunduğunu ifade etti. Ayrıca, vatandaşların önerilerini not aldı ve bu önerilerin değerlendirilmesi konusunda bilgi verdi.

Başkan Mirza, “Değerli misafirlerimiz, muhtarlarımız ve hemşehrilerimizle bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Bandırma’nın sorunlarını, projelerini ve geleceğe dair planlarımızı konuştuğumuz bu verimli buluşmalar, ortak akıl ve iş birliğiyle Bandırma’mızı daha da ileriye taşıyacak” dedi.

HABER: HABER MERKEZİ