Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, tarla ve arazi yollarında düzeltme çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.

Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin sahada aralıksız çalışmalarına devam ettiğini açıkladı. Başkan Gaga, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içinde Göloba Mahallesi'nde bozulan tarla ve arazi yollarında düzeltme ve tesviye çalışmaları yapıldığını duyurdu.

Yapılan çalışmalarla ilgili olarak Başkan Gaga, “Ekiplerimiz, yolların durumu ile ilgili gerekli incelemeleri yaptı ve öncelikli olarak ihtiyaç duyulan alanlarda müdahale etmeye başladı. Amacımız, vatandaşlarımızın ulaşımını kolaylaştırmak ve tarımsal faaliyetlerin aksamadan devam etmesini sağlamaktır” dedi.

Çalışmaların sadece Göloba Mahallesi ile sınırlı kalmayacağını vurgulayan Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, “Hizmetlerimizi götürdüğümüz her nokta, sadece mahallelerimize değil, tüm Balya’mıza hayırlı olsun” ifadesini kullandı.

Balya Belediyesi'nin bu tür altyapı çalışmalarıyla, bölgedeki tarım faaliyetlerini desteklemeyi ve ulaşım standartlarını artırmayı hedeflediği belirtiliyor. Başkan Gaga, ayrıca vatandaşların öneri ve taleplerini dikkate alarak çalışmalarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

HABER: SERMİN ASLAN