Ayvalık Belediyesinin 2025 yılı bütçesi, bir önceki yıla göre 700 milyon artışla 1 milyar 700 milyon TL olarak onaylandı.

Ayvalık Belediye Meclisi Ekim ayının ikinci oturumu için Vural Sineması Nejat Uygur Sahnesi’nde toplandı.  Ayvalık Belediye Başkanı  Mesut Ergin  yönetimindeki toplantıda 2025 yılı bütçesi oy birliğiyle kabul edildi. Bütçe, bir önceki yıla oranla 1 Milyar Türk Lirasından  1 milyar 700 Milyon Türk Lirasına  yükseldi. 

2025 yılı bütçesinin Ayvalık’a hayırlı olmasını temenni eden Başkan Mesut Ergin, “1 Milyar 700 Milyon Türk Lirası Bütçen, Hayırlı Olsun Ayvalık’ım. Ayvalık halkının 2025 yılı bütçesi, Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı 2. Birleşimi’nde kabul edildi. Biz Ayvalık’ın her kuruşunu, hemşehrilerimiz için kullandık, kullanmaya da devam edeceğiz. İşçi ve memurların 2011 yılından beri bekleyen alacaklarını son kuruşuna kadar ödemenin gururunu da yaşadık. Sendika temsilcilerimiz  teşekkürlerinin ifadesi çiçeklerini bizlere sundular. Asıl biz emekleri için onlara müteşekkiriz. Biz Ayvalık’ın her kuruşunu, hemşehrilerimiz için kullandık, kullanmaya da devam edeceğiz. Ayvalık'a Hizmette Daima İleri! Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

 

HABER: UĞUR YAZICI