Altıeylül ilçesinde mahallelerde bulunan parkların genel temizliği ve tamiri yapıldı.

Altıeylül’de mahallelerde bulunan parkların genel temizliği ve tamiri yapılmaya devam ediyor. Altıeylül Belediyesi park ve bahçeler müdürlüğü ekipleri çeşitli mahallelerde bulunan parkların genel temizlik çalışmalarını yapmaya devam ediyor.

Altıeylül Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince; Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde yeşil alan ot temizleme çalışması, İsmail Akçay Parkı çocuk oyun gruplarının tamiratı ve yenilenmesi, Şehit Aydın Nazillioğlu Parkı’nda fitness aletlerinin yenilenmesi ve çevre düzenlenmesi, Dinkçiler Mahallesi Fırat Sokak’ta bulunan parkın oyun gruplarının tamiratı ve yenilenme çalışmaları, ALGEM önü yeşil alanların temizliği ve çevre düzenlemesi ve Bahçelievler Mahallesi Çiçek Sokak’ta ot temizliği ile kaldırım temizliğinin yapılması yapıldı.

Ayrıca; Plevne Mahallesi Tulumba Sokak’ta ot temizliği ile kaldırım temizliğinin yapılması ve Sultan Alparslan Cuma Pazarı yanında bulunan parkın yenilenmesi ile tamiratlarının yapılması Altıeylül Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

HABER: SERMİN ASLAN