Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Adıgüzel, Sevgi Yolu’nun yenileme çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bandırma Belediyesi tarafından yapılan ve Sevgi Yolu’nun daha modern ve kullanışlı hale gelmesi için yürütülen çalışmalarda, yolun altyapısındaki telefon, elektrik ve fiber optik kablolar için yeni boru döşemeleri yapılıyor. Su ve Telekom altyapıları tamamlandığında, üst zemin serimi çalışmalarına başlanacak.

Sevgi Yolu Yenileme Çalışmalarını yerinde inceleyen ve yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Adıgüzel, “Bandırma'nın en işlek ve değerli noktalarından biri olan Sevgi Yolu, yalnızca yaya trafiğine açık bir alandır. Yıllar içinde sert zemin kaplamaları hasar gördü ve halkımızdan bu konuda yoğun talepler aldık. Gerekli planlamalarımızı yaparak çalışmalara başladık. Amacımız, çalışmaları bir ay içinde tamamlamaktır. İlk aşama olarak eski üst kaplamaları kaldırdık, altyapı çalışmaları hız kazandı. Telefon, elektrik ve fiber optik kablolar için boru döşemeleri yapıldı. Su ve Telekom altyapıları tamamlandığında, üst yapı çalışmalarına başlanacak. Uzun yıllar kazı gerektirmeyecek, kentimize yakışır bir alan oluşturmayı hedefliyoruz. Sevgi Yolu’nda malzeme getiren araçların küçük çaplı olmasına özen göstereceğiz ve yolu araç trafiğine mümkün olduğunca kapalı tutacağız. Şu anki tatil dönemi ve okulların kapalı olması nedeniyle bu zamanı en uygun dönem olarak belirledik ve çalışmalara başladık. Çalışmaları bir ay içinde tamamlamış olmayı umuyoruz” dedi.

HABER: GÜL ÇETİNBAĞ KANBER