AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, Ankara’dan heybesi dolu döndü.

Ankara’da bir takım temas ve görüşmeler gerçekleştiren AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir ilçelerin ihtiyaçları olan yatırımların eksiksiz devamı için sıkı takipte.

Yoğun geçen Ankara trafiğinde, beraberindeki milletvekilleri ile beraber Balıkesir’e değer katacak hizmetlerin şehre kazandırılması adına çalışmalarına devam ediyor.

İlçelerden gelen ihtiyaç ve talepleri birbiri ardına karşılamaya devam eden Başkan Aydemir, sosyal hayata büyük katkı sağlayarak, şehrimize nitelik katan proje ve hizmetlerin devamlılığını sağlayacaklarının altını çizdi. Seçim sonrası da sahada aralıksız yer almaya devam ederek birebir talepleri değerlendiren Başkan Aydemir, hizmetlere devam sözünü tutuyor. Uzun zamandır inşaatı yapılması beklenen projelerin sözleşmeleri Ankara’da gerçekleştirildi.

Ankara’dan heybesi dolu dönen Başkan Aydemir; Bandırma yüzme havuzu inşaatı, Bandırma Gençlik Merkezi inşaatı, Gömeç spor salonu modernizasyonu, Susurluk Karşıyaka sentetik futbol sahası ve soyunma odası müjdelerini verdi.

Balıkesir’e kazandırılan yatırımlara yenileri ekleyeceklerini belirterek, kalıcı eserler ile lafta değil icraatta siyasetin kazanımlarının hemşehrilerimiz ve şehrimiz için artacağını belirterek, imzalanan sözleşmelerin hayırlı olması temennisinde bulundu.

HABER: HABER MERKEZİ