1. Haberler
  2. Asayiş
  3. OKULDAN DUMANLAR YÜKSELDİ, GERÇEK SONRA ANLAŞILDI

OKULDAN DUMANLAR YÜKSELDİ, GERÇEK SONRA ANLAŞILDI

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde öğrencilerin depremzedeler için ürettiği sobaları denemek için okulda yaktığı ateş paniğe neden oldu.

featured

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde öğrencilerin depremzedeler için ürettiği sobaları denemek için okulda yaktığı ateş paniğe neden oldu. Dumanları gören vatandaşların ihbarı üzerine okula gelen itfaiye, sağlık ve polis ekipleri, gerçeği öğrenince okuldan ayrıldı.
Olay, saat 15.15 sularında Orhanlar Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Ereğli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki kaynak atölyesinde meydana geldi. İddiaya göre kaynak atölyesinde depremzedeler için soba üreten öğrenciler, sobayı denemek için ateş yaktı. Sobadan çıkan yoğun dumanın okuldan çevreye yayılması üzerine vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Okula gelen ekipler, dumanın öğrencilerin deneme maksatlı yaktığı ateşten kaynaklandığını görünce olay yerinden ayrıldılar.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.