Burhaniye’de polis ekiplerinin gerçekleştirdiği asayiş ve trafik şok uygulamasında çeşitli suçlardan aranana şahıslarla birlikte çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde polis ekiplerince asayiş ve trafik şok uygulaması gerçekleştirildi. Toplam 159 personelin katılımıyla şahıslar, metruk binalar, yol uygulamaları, eğlence ve umuma açık diğer işyerleri denetlendi.

Asayiş uygulamaları kapsamında 886 şahsın GBT sorgusu yapılırken, çeşitli suçlardan aranan 4 aranan şahıs yakalandı. Uygulamalarda ayrıca  32 umuma açık işyerleri ile 17 metruk bina denetlendi. Denetleme esnasında bir işletmede kumar oynama için yer ve imkan temini sağlama suçundan adli işlem başlatıldı.

Uygulamalarda yapılan aramalarda ise 1 adet üzerinde barak BR-99 S ibaresi bulunan tam otomatik ruhsatsız tüfek ve tüfeğe ait 3 adet şarjör ve 5 adet dolu kartuş, 5 gram Skunk maddesi, 3 gram metamfetamin maddesi, 8 adet sentetik ecza hap ele geçirildi.

Öte yandan 8 bölgede eş zamanlı yapılan sabit yol uygulaması, toplam 236 araç sorgusu yapılırken, 38 araca  cezai işlem uygulandı 12 araç trafikten men edildi.

HABER: UĞUR YAZICI