1. Haberler
  2. Asayiş
  3. BALIKESİR’DE ÖĞRENCİLERE SİBER GÜVENLİK SEMİNERİ

BALIKESİR’DE ÖĞRENCİLERE SİBER GÜVENLİK SEMİNERİ

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, öğrencilere ve velilere yönelik düzenlediği seminerlerle güvenli internet kullanımı, siber zorbalık ve dijital okuryazarlık konularında bilgilendirme yaptı.

featured

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, 18 Şubat 2025 tarihinde Pamukçu İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulunda öğrenim gören 169 öğrenci ve velisine, 20 Şubat 2025 tarihinde ise Atatürk Şehir Hastanesi Anaokulunda öğrenim gören 150 öğrenci ve velisine, ayrıca aynı gün Balıkesir Üniversitesi KYK Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan 180 öğrenciye yönelik bilgilendirme semineri düzenledi. Seminerde, güvenli ve bilinçli internet kullanımı, siber zorbalık, teknoloji bağımlılığı, dijital okuryazarlık ve güvenli sosyal medya kullanımı gibi önemli konular ele alındı.

 

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.