Balıkesir’de polis ekipleri yaptığı asayiş ve trafik huzur uygulaması ile aranan şahısları yakalarken trafikte eksik ve kusurları bulunan sürücülere ceza yağdı.
Balıkesir’de polis ekipleri geçtiğimiz gece 21.30-23.00 saatleri arasında il genelinde asayiş ve trafik huzur uygulaması gerçekleştirdi.
Toplam 107 ekip ve 347 personelin katıldığı uygulamada 1860 kişinin GBT sorgusu yapıldı ve çeşitli suçlardan aranan 8 şahıs yakalandı.
Yapılan aramalarda ise 3.23 gr metamfetamin maddesi, 14 adet sentetik ecza maddesi, 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.
Yapılan denetim ve kontrollerde ise 218 umuma açık yer, park, bahçe, meydan, alan, metruk yerler denetlendi.
Öte yandan yapılan trafik denetimlerinde ise 983 araç denetlenirken, 105 araç sürücüsüne idari para cezası kesildi, 19 araç ise trafikten men edildi.
HABER: UĞUR YAZICI
Yorum yapın