1. Haberler
  2. Yazarlar
  3. SPORA DA FUTBOLA DA ATILAN YUMRUK VE TEKME

SPORA DA FUTBOLA DA ATILAN YUMRUK VE TEKME

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beklenen oldu! Spora da futbola da atılan yumruk ve tekme, naklen/canlı olarak yerli/yabancı milyonlar tarafından seyredildi.

Pazartesi akşamı, MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, Trendyol Süper Lig’in 15’inci haftasında 1-1 berabere kaldıkları Çaykur Rizespor maçından sonra Hakem Halil Umut Meler’e yumruk atarak saldırdı.

Yere düşen Halil Umut Meler’e, Faruk Koca’nın adamlarının da tekme attıkları görüntülere ayrıca yansıdı.

Hakem, hastanede tedavi altına alınırken savcı karşısına çıkarılacak kulüp başkanı, sağlık mazereti nedeniyle hastanede müşahede altına alındı.

Sosyal medya, kulüp başkanına inanmadı ve bu durumun ‘zaman kazanmak’ amaçlı olduğu paylaşımlar yapıldı.

Adı geçen kulüp de yasak savmak için bir özür yayınladı ve ‘başkanın arkasındayız’ mesajı verdi.

Simon Kuper’in ‘Futbol Asla Sadece Futbol Değildir’ isimli kitabında, bu tür olayların görüleceği anlaşılıyor.

Spora da futbola da atılan yumruk ve tekme sonrasında başkan cezaevine girmeli, kulüp yönetimi de kayyuma devredilmeli.    

Okunuyor olmak dileğiyle, saygılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
SPORA DA FUTBOLA DA ATILAN YUMRUK VE TEKME
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!