NAZAR

Nazar, deveyi kazana insanı mezara sokar” sözünü hepiniz bilirsiniz. Genellikle nazar, kıskançlık, haset gibi duygularla meydana gelse de bazen bir insanı, bir nesneyi tedbirsizce övme, sevme davranışından da ortaya çıkabilir. Nazar inancı sadece Türk toplumunda değil, Arap, Yahudi,Latin Amerika, Akdeniz ve Slav kültürlerinde de vardır.Kendine nazar değen insanlarda anormal durumlar, iç sıkıntısı, eşyalarında bozulma kırılma görülebilir.

Prof. Dr. İsmail Hakkı Aydın, nazarı “Gama frekansı, hipotalamustan gelir, gözümüzün arkasından fobea tabakasından çıkıp pupilladan gözbebeğine yayılır. Bunun penetrasyon gücü ne kadar fazlaysa etkileme gücü de o kadar fazla olur, bazı insanların elektromanyetik alanı güçsüzdür onun delinmesi daha kolaydır.Bu şekilde nazar oluşur. Gözümüz, dalgaları frekans olarak alır, beyinde hologram haline getirir.”diye ifade etmektedir. Kumandanıza bastığınızda kumandadan çıkan ışınlar kanalı değiştirir ama bunu gözümüz görmez. İnsan gözü pek çok şeyi göremez ancak ender olarak bazı insanlar olağanüstü görme kapasitesine sahiptir. Örneğin Rusya’da 14 yaşında bir kız çocuğu röntgen aletinin çektiği görüntüyü kendi gözüyle görebilmektedir.Çok ender de olsa diğer insanların enerji bedenlerini, auralarını görebilen kişiler vardır.Bu tür örnekler çok enderdir. Kısacası bazı insanların gözünden yaydığı ışık çok fazla ve etkileyici olabiliyor.Ayrıca her insanın etrafında bir manyetik alanı vardır. Bu negatif veya pozitif olabilir.Negatif yüklü insanların nazarı da yıkıcı olabilir. Nazara maruz kalan insanlarda da bu manyetik alan zayıftır.Nazara maruz kalan insanlar, olumsuz olay ve insanları mıknatıs gibi hayatına çeker. Vücudumuzun etrafındaki elektromanyetik alan olan auramız kalkan görevi görür, onun zayıflamaması, frekansımızın yüksek olması nazarın etki etmesini engeller.Frekansımızın yüksek, auramızın kuvvetli olması tüm hastalıklar için de önemlidir, çünkü hastalıklar önce enerji bedende başlar.

Nazardan korunmada duanın çok büyük etkisi vardır.Ayrıca topraklanmak ve su ile temas etmek gelen negatif enerjinin fiziksel ve enerji bedenimizden atılması için çok önemlidir.Kendimizi nazar konusunda bloke etmemeliyiz, sürekli “bana nazar değdi”söylemleri böyle bir kötü enerji için kabulleniştir ve geçiş yolunu açarsınız.

Kimseye kötü gözle bakmamak, kıskançlık yapmamak, yargılamamak,çok seviyorsanız da kontrolsüzce değil ölçülü sevmek kısacası dengeli olup kötü duygulardan davranışlardan arınmak zaten insan olma yolunda ilerleyişimizin temel ilkeleri olmalı.Güzel bakın, güzel görün...