Balıkesirspor 4'üncü haftada deplasmanda ve rakibi de Silivrispor.

Rakip, bir önceki sezon amatörken geçen sezonda 2'nci ligi kaçırdı.

Bir önceki sezonda BAL’da şampiyon olarak 3’üncü lige çıkan ve geçen sezonu da kendi grubunda 3’üncü olarak tamamlayan Silivrispor’un 2’nci lig inadı devam ediyor.

4’üncü haftaya 7 puanla, yenilgisiz ve lider olarak giren Silivrispor’a ilçeden de güçlü bir maddi ve manevi destek var.,

Eski oyuncusu olan Teknik Direktör Özgür Ergün ile devam eden kırmızı-mavi renklere sahip rakip, yeni sezon için 6 oyuncuyu gönderip 9 transfer yaptı.

Geçen hafta deplasmanda Etimesgut Belediyespor karşısında 2-0 galip gelen Silivrispor futbolunda;

- Rakibi durdurma,

- Topa basma,

- Hızlı atak,

- İsabetli ara pas, vardı.

Balıkesirspor, suni çim sahada oynayacağı Silivrispor karşısında; takım mesafesini mutlaka kısa tutmalı ve kaybedilen duran toplarda da hızlı dönmelidir.

Ev sahibi takımda Hasan Can Çetin, cezalı.

29 Eylül Pazar günü saat 16.00'da Silivri Müjdat Gürsu Stadyumu'nda oynayacak maç için hava tahmini; güneşli ve sıcaklık da 26-27 derece.

Stadyuma ismi verilen Müjdat Gürsu (1971-1994), Silivrispor alt yapısında yetişmiş; Silivrispor, Bandırmaspor, Samsunspor ve U21 MilliTakım oyuncusudur.

Gol atıp yemeyen, yediği golü çıkartan, fazlasını atan, maddi sorunlarını çözmüş, puan silme cezası almayan, transfer yasağı olmayan, şirketleşen ve kurumsallaşan, Balıkesirspor görmek istiyoruz.

Okunuyor olmak dileğiyle, saygılar.