Son 2 haftayı puansız kapatarak liderliği bırakan Balıkesirspor 24'üncü hafta maçında, Başkent Ankara deplasmanında.

2'nci sıraya inen Balıkesirspor'un maçı cumaretsi günü ve rakibi de Etimesgut Spor Kulübü.

Sezona ‘Etimesgut Belediyespor' isim ve logosuyla başlayan Ankara ekibi, yönetim kurulunun aldığı kararla 11 Ekim'den itibaren ‘Etimesgut Spor Kulübü' isim ve logosuyla devam ediyor.

3 yılda amatörden 2'nci lige çıkan Etimesgut Spor Kulübü; 8 sezon sonrasında tekrar 3'üncü lige düştü.

Forma rengi sarı-lacivert olan rakip, ara transfer döneminde 9 oyuncuyla yollarını ayırırken 11 transfer yaptı.

Sezona,Teknik Direktör Alper Gülter ile başlayan Etimesgut Spor Kulübü, 4'üncü haftada değişikliğe giderek Teknik Direktör Cafer Elek'e teslim edildi.

Ligde 37 puanla 5'inci sırada bulunan Etimesgut Spor Kulübü; 10 galibiyet, 5 yenilgi ve 7 beraberlik alırken 27 gol atıp kalesinde de 18 gol gördü.

Etimesgut Spor Kulübü, çok koşuyor ve açık futbol oynuyor.

Balıkesirspor, sezonun ilk yarısındaki maçta golsüz berabere kaldığı rakibine karşı oyunu, mutlaka soğutmalı ve kenarları da kapatmalı.

Rakip takımda Jimmy Durmaz, Balıkesirspor'da da Bertuğ Bayar ve Sedat Yiğit Kurnaz, cezalı.

15 Mart Cumartesi günü saat 14.00'da Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda oynayacak maç için hava tahmini; parçalı bulutlu ve sıcaklık da 22-23 derece.

Gol atıp yemeyen, yediği golü çıkartan, fazlasını atan, maddi sorunlarını çözmüş, puan silme cezası almayan, transfer yasağı olmayan, şirketleşen ve kurumsallaşan, Balıkesirspor görmek istiyoruz.

Okunuyor olmak dileğiyle, saygılar.