Polis ekipleri tarafından bir otobüse yönelik gerçekleştirilen çalışmada, valize gizlenmiş 10 kilogramlık esrar maddesini narkotik dedektör köpeği Yaşa buldu.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucu madde imal ve ticaretini engellemeye yönelik yürütülen çalışmalar, titizlikle sürdürülüyor.

Bu kapsamda Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele birimi tarafından 29 Mayıs 2025 günü narkotik dedektör köpeği Yaşa’nın katılımıyla operasyon düzenlendi.

Gerçekleştirilen operasyonda şüpheli şahsın üst ve bagajında yapılan aramalarda; narkotik dedektör köpeği Yaşa, 10 kilogram 350 gramlık esrar maddesini tespit etti.

Konuyla ilgili yakalanan 1 şahıs hakkında uyuşturucu madde ticareti yapma suçundan tahkikat başlatıldı.

HABER: SERMİN ASLAN