1. Haberler
  2. Video Haber
  3. 55 YAŞINDAKİ KADIN, 2 DOSYA YAKTI 12. SINAVDA EHLİYET ALMAYA HAK KAZANDI

55 YAŞINDAKİ KADIN, 2 DOSYA YAKTI 12. SINAVDA EHLİYET ALMAYA HAK KAZANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tokat’ta ev hanımı olan 55 yaşındaki Hülya Sungur, azmiyle örnek bir başarıya imza attı. Ehliyet almak için bir sürücü kursuna kayıt yaptıran Sungur, 11 direksiyon sınavında başarısız olarak iki kez dosya yaktı. Pes etmeyen Sungur, yeni dosya açtırıp 12’nci denemesinde sınavı hatasız şekilde geçerek ehliyet almaya hak kazandı. Sungur’un azmi ve kararlılığı, aynı yoldan geçen birçok adaya ilham kaynağı oldu.

“Pes etmedim”

Sınav sürecinde birçok zorlukla karşılaştığını ancak hiçbir zaman umudunu yitirmediğini belirten Hülya Sungur, “Üçüncü dosyamda 12’nci seferde ehliyeti aldım. Pes etmedim, devam ettim. Eşim çok destek oldu. Her kalmamda pes etmek yok dedi. Kaldığımda eve çok ağlayarak gittim. Sonunda başardım. Hocam da hep destek oldu. Hocam da pes etmek yok dedi. Beraber başardık” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
55 YAŞINDAKİ KADIN, 2 DOSYA YAKTI 12. SINAVDA EHLİYET ALMAYA HAK KAZANDI
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!