Balıkesir’de pide, lahmacun üzerine hizmet veren Tahta Kürek Restoranı yeniden hizmete açıldı.

Uzun süredir Balıkesir halkına hizmet veren Tahta Kürek Fırın Restoran’ı yenilenerek yeniden hizmete açıldı. İş insanı Hakan Baydemir ve Can Özel ortaklığında hizmete geçen ve Balıkesir’in lezzet duraklarından biri olan Tahta Kürek’in açılışı büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Açılışa Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka, KÜÇÜKSAN Başkanı Ahmet Sakbaş, Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Yıldız başta olmak üzere siyasi parti temsilcileri, oda başkanları ve birçok vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan işletme ortaklarından Hakan Baydemir, “Biz Tahta Kürek olarak butik pideci anlayışıyla çalışmaktayız. Çok keyifli ve kısıtlı bir menümüz var. Piyasada devamlı bulunamayan ürünleri en iyi kalitede vatandaşlara sunuyoruz.  Bu saatten sonra da Balıkesir Halkına daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek için elimizden geleni yapacağız. Daha önce bir Franchising çalışmamız oldu ama Türkiye şartlarından dolayı pek adım atamadık. Şuanda ortağım Can Özel ile birlikte uygun adımları atarak bu işi Türkiye çapında büyümek istiyoruz” dedi.  İşletmenin bir diğer ortağı Can Özel ise,  “Ortağım Hakan Bey’le birlikte güçlerimizi birleştirme karar verdik, yeniden bir yapılanmaya gittik. Daha güçlü bir şekilde devam edip Balıkesir Halkının özlediği o lezzeti yeniden hizmete sunacağız” ifadelerini kullandı.

Açılışta eşlerinin yanında durarak destek olan Gülhan Cesur Baydemir ve İrem Özel, eşlerine çok güvendiklerini, aldıkları bu kararda en büyük destekçileri olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirttiler.

Haftanın 6 günü saat 10.00 – 21.00 arasından hizmet verecek olan işletme Pazartesi günleri kapalı olacak. Aynı zamanda işletmede Online platformlar aracılığıyla ve telefonla paket servis yapılacak. 

HABER: BUSE ASLAN