Balıkesir DSİ Spor Kulübü Voleybol Takımı, uzun bir aranın ardından tekrar Türkiye Voleybol 2. Ligi’nde mücadele etmeye hak kazandı.
Bölgesel Lig’de gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Balıkesir DSİ Spor, 16-17-18 Mart tarihlerinde oynanan grup maçlarında Bandırma Voleybol Takımı ve Biga Çiçeklidere Spor Kulübü’nü mağlup ederek final grubuna yükseldi.
24-25-26 Nisan tarihlerinde Kocaeli’nde düzenlenen Bölgesel Lig Final Grubu müsabakalarında ise Balıkesir temsilcisi adeta fırtına gibi esti. İlk maçta Tekirdağ Çerkezköy Voleybol Takımı’nı 3-1, ikinci maçta ise Kırklareli Lüleburgaz Voleybol Takımı’nı 3-1’lik skorlarla mağlup eden DSİ Spor, namağlup bir şekilde şampiyon olarak Türkiye Voleybol 2. Ligi’ne yükseldi.
Final müsabakalarında takımı yalnız bırakmayan DSİ 25. Bölge Müdürü Sayın Olcay Çubukcu, Kocaeli’nde oynanan karşılaşmaları yerinde takip etti. Olcay Çubukcu, maçların ardından yaptığı açıklamada, DSİ Spor Kulübü’nün Balıkesir’i 2. Lig’de en iyi şekilde temsil edeceğini belirterek, bu başarıyı kalıcı hale getirmek için gerekli tüm çalışmaların yapılacağını ifade etti.
Balıkesir DSİ Spor Kulübü’nü bu büyük başarısından dolayı tebrik ediyor, 2. Lig’deki mücadelesinde başarılar diliyoruz.
HABER: BUSE ASLAN
Yorum yapın