1. Haberler
  2. Spor
  3. SINDIRGI BELEDİYESPOR GERİDEN GELDİ 2-1

SINDIRGI BELEDİYESPOR GERİDEN GELDİ 2-1

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Amatör Lig Merkez grubunda Sındırgı Belediyespor ile Bigadiç Etiborspor karşılaştı. Düşme hattından kurtulmak isteyen iki takımın 90 dakikalık mücadelesinde gülen taraf Sındırgı Belediyespor oldu. 30 da 10 kişi kalan Sındırgı Belediyespor, 43 de kalesinde gördüğü golle 1-0 yenik duruma düştü ve ilk yarı bu skorla sona erdi. 70 de Yusuf ile eşitliği sağlayan Sındırgı Belediyespor, 85 de Oğuz’un kırmızı kart görmesi ile Etiborspor’da 10 kişi kaldı. Sındırgı Belediyespor, 90+2 de bulduğu golle 2-1 öne geçti ve üç puana ulaştı. Golden sonra Sındırgı Belediyespor’dan Halil kırmızı kart gördü. Bu sonuçla Sındırgı Belediyespor 8 puana çıkarken, Etiborspor 9 puanda kaldı.

 

 

HAKEMLER: Hüseyin Ayaz, Melis Ceyda Güzel, İsa Sütcü

SINDIRGI BELEDİYESPOR: Yunus, Baran, Yasin, İbrahim, Metin (Umutcan), İrfan, Hasan (Enes), Burak, Burak Geliş, Yusuf, Halil

ETİBORSPOR: İsmail, Atıl, Ömer, Oğuz, Tugay, Hamza, Boran (Resül), Burak, Muhammet, Aşkın (Bilgin), İbrahim

GOLLER: Dk. 70 Yusuf, Dk. 90+2 Yasin (Sındırgı), Dk. 43 İbrahim (Etibor)

KIRMIZI KART: Burak, Halil (Sındırgı), Oğuz (Etibor)

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
SINDIRGI BELEDİYESPOR GERİDEN GELDİ 2-1
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!