Balıkesirspor’lu oyuncuları ne yağmur ne de sıcak durduramıyor. Kırmızı beyazlılar yüksek tempoda yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeni sezon hazırlıklarına Afyon’da devam eden kırmızı beyazlılar, sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenman yapıyor. Akşam saatlerinde gerçekleştirilen antrenmanı Başkan yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu İsmet Deniz’de izledi. Kırmızı beyazlılar yoğun yağış altında çalışmalarını sürdürdü. Yoğun yağışa rağmen çalışmalarını aynı tempoda sürdüren kırmızı beyazlı oyuncular, koşu ve ısınma hareketleri sonrasında 5’e 2 oyun ve pas çalışmasıyla antrenman devam etti. Yağmur ve sıcağa rağmen çalışma temposunda düşüş olmayan oyuncuların performansı teknik heyeti de memnun ediyor.

RAKİP BATMAN PETROLSPOR

Afyon kampını sürdüren Balıkesirspor, kamp süresince 4 hazırlık maçı oynayacak. Kırmızı beyazlıların ilk rakibi beyaz grup takımlarından Batman Petrolspor. Balıkesirspor bugün Batman Petrolspor ile karşı karşıya gelecek. Teknik heyet takımı ilk kez bir hazırlık maçında izleyecek ve eksikler konusunda bilgi sahibi olacak. Kırmızı beyazlılar 14-17 ve 19 Ağustos tarihlerinde de kampta 3 hazırlık maçı daha oynayacak. Balıkesirspor Sportif Direktörü Can Cangök, bugüne kadar yapılan antrenmanlar sonrasında oyuncuların son durumunu görme adına Batman Petrolspor müsabakasının iyi bir sınav olacağını söyledi.




KAYNAK: İHA