1. Haberler
  2. Spor
  3. MİLLİ BOKSÖRLER ŞAMPİYONLUK İÇİN RİNGE ÇIKIYOR

MİLLİ BOKSÖRLER ŞAMPİYONLUK İÇİN RİNGE ÇIKIYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydınlı milli boksörler Tevfik Akkaş ve İbrahim Alp Bakır, Genç Erkekler Dünya Boks Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etmek üzere Karadağ’a hareket etti.

Milli Takım Baş Antrenörü Yavuz Kılıç’ın liderliğinde şampiyona için Budva’ya uçan sporcular, 22 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında altın madalya için ringe çıkacak. Tevfik Akkaş 51 kg kategorisinde, İbrahim Alp Bakır ise 60 kg kategorisinde mücadele edecek. Sıkı hazırlık dönemleri ve geçmişteki yarışmalardan kazandıkları deneyimler ile her iki boksör şampiyonada en iyi sonuçları elde etmeyi hedefliyor.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, ‘Şampiyonada ülkemizi temsil edecek sporcularımıza ve antrenörümüze başarılar dileriz’’ ifadelerine yer verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
MİLLİ BOKSÖRLER ŞAMPİYONLUK İÇİN RİNGE ÇIKIYOR
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!