Süper Amatör Lig Merkez grubunda mücadele eden Bigadiç Etiborspor ile Gökköyspor Bigadiç’te karşı karşıya geldi. İlk iki haftanın puansız iki takımının mücadelesinde Gökköyspor 7 de 1-0 öne geçti. Eiborspor golden sonra toparlandı ve oyunda üstünlüğü ele geçirdi. 18 de Oğuzhan skora denge getirdi. 44 de Samet Elkam ev sahibini 2-1 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda 60 da Tayfun ile farkı ikiye çıkaran Etiborspor rahat bir nefes aldı. Ancak 75 de Oğuzhan farkı bire indirdi. Müsabakanın böyle bitmesi beklenirken 90 da Tuncay son sözü söyledi ve maç 3-3 berabere sonuçlandı. Bu sonuçla her iki takım ligin üçüncü haftasında ilk puanlarını almanın sevincini yaşadı. 

 

 

HAKEMLER: Hasan Karaçoban, Abdullah Yiğit Ateş, Melihcan Durmaz

ETİBORSPOR: Halit, Bayram (Levent), Selamettin (Sercan), Doğan (Mert), Recep, Samet (Aşkın), Alper, Samet Elkam, Tayfun, Halil, Oğuzhan

GÖKKÖYSPOR: Halil, Oğuzhan, Arif (Tuncay), Burak, Muhammed, Tugay, Serhat, Ünal (Hamza), Nedim (Batuhan), İsmail, Harun (Emre)

GOLLER: Dk. 18 Oğuzhan, Dk. 44 Samet Elkam, Dk. 60 Tayfun (Etibor), Dk. 7 Serhat, Dk. 75 Oğuzhan, Dk. 90 Tuncay (Gökköy)

Haber: Doğancan Balık