Sahaya çıktıklarında hem mental hem fiziksel olarak hazır olmak için çalışmalarını sezon öncesi kampta sürdürdüklerini söyleyen Balıkesirspor teknik direktörü Cem Kavçak; “Kendi oyun tarzımızı kurmaya çalışıyoruz. Sahada rakibe göre değil puana odaklı bir oyun oynayacağız” dedi.
Balıkesirspor, yeni sezon hazırlıklarını Afyon Kampında tüm hızıyla sürdürüyor. Kamp boyunca 4 hazırlık maçı oynaması planlanan kırmızı-beyazlılar son bir hazırlık maçı da Balıkesir’e döndüğünde sezon başlamadan oynayacak.
Kampta oyuncuların son derece motive olduğunu söyleyen teknik direktör Cem Kavçak, yepyeni bir takım oluşturmaya çalıştıklarını hatırlattı. Kavçak; “Daha çalışmalarımızın başındayız. Eksik olan bölgelerimiz var. Buralara takviye yapacağız. Kamp süresince 4 hazırlık maçımız olacak.
Oyuncuların sezona hem mental hem fiziksel olarak hazır olmasını istiyorum. Sahada kendi oyununu benimseyen, mücadele eden bir takım kurma arzusundayım.
Rakibe göre oynamak bize göre değil. Bizim kendi oyun tarzımız ve puan hedefi olan bir tarzımız olmalı. Bu anlamda gücümüzü geliştirmek için çalışıyoruz” dedi.
Öte yandan camiaya da seslenen teknik direktör Kavçak; “Balıkesirspor büyük bir camia. Balıkesirspor’un hedefi neyse benim hedefim o. Taraftarın desteğini şimdiden hissediyoruz. Sezon uzun bir maraton bize düşen pay sonuna kadar çalışıp, antrenmanlarımızda yüzde 100’ümüzü verip, iyi dinlenip, iyi beslenip sahaya çıktığımızda performansımızı, terimizi, kanımızın son damlasına kadar vermek. Bunu yaparsak başarılı sonuçlar elde edeceğimize eminin. Taraftarımızın bize güvenmesi, şehrin ve camianın sonuna kadar yanımızda olmasını istiyorum” dedi.
HABER: İLKAN TOPRAK
Yorum yapın