Abdullah Bekki Başkanlığındaki Balıkesirspor, takımın başına Balıkesir damadı, tecrübeli teknik direktör Leven Eriş’i getirdi. Bir yıllık sözleşme imzalanan Eriş’in yardımcılıklarını ise yine Balıkesirli Özgür Bayer ve Oğuz Can Koral yapacak.

TFF 3. Lig’de mücadele eden Balıkesirspor, teknik direktör Levent Eriş ile 1 yıllık anlaşma imzaladı.

Kulüp binasında düzenlenen imza törenine, Balıkesirspor Kulübü Başkanı Abdullah Bekki, yönetim kurulu üyeleri, Levent Eriş ve yardımcıları katıldı.

Kulüp Başkanı Abdullah Bekki, törende yaptığı konuşmada, Balıkesirspor’un bu yıl Levent Eriş ile çalışacağını söyledi. Bekki, Eriş'in kulübe hayırlı olmasını dileyerek; ilk hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve sonrasında kulübü rahata kavuşturacak düzene sokmak istediklerini kaydetti. Başkan Bekki; “Bizim önümüzdeki yıl için sportif anlamda da en önemli hedeflerimizden birisi başarı ve şampiyonluk. Bunun dışında başka bir hedef koymadık. Bunun yanında yapılanma adına, bir takım projeler geliştirme adına başka hedeflerimiz de var. Yapılanma, kurumsallaşma, sürdürülebilir mali disiplin anlamında farklı hedeflerimiz de olacak. Bunları biz önümüzdeki günlerde yeniden basın açıklamasıyla sizlerle paylaşacağız.” Dedi.

 İmza töreni öncesi konuşan Eriş; “Yönetimin coşkusunu ve camiayı yeniden ayağa kaldırmak için yaptıkları çabayı görmek çok güzeldi. Bize de talip olan kulüpler oldu ama hiçbirinin heyecanı ve coşkusu beni memnun etmedi. Çalışacağımız ve yapacağımız çok iş var.

Hatırı sayılı takımlarda çalıştım. 26 takımda çalıştım, 754 maça çıktım ki Türkiye’de profesyonel anlamda benden fazla maça çıkan yok. Buna Yılmaz Vural da dahil.

Bizim tek hedefimiz var bu sene bu takımı şampiyon yapmak. Transfer politikasında ince eleyip sık dokuyacağız ve kaliteli bir oyuncu politikası izleyeceğiz. Balıkesir’e yeni bir başarı hikayesi yazmak için geldim” dedi.

Teknik direktör Eriş, ayrıca transferde kulübü yüklü borca sokmak istemediklerini belirtti ve Balıkesirspor’un daha önce düştüğü zor duruma yeniden düşmesini istemediklerini belirtti.

Toplantının son bölümünde ise Kulüp Başkanı Abdullah Bekki, 1200 üyesi olan Balıkesirspor Kulübünün üye sayısını ve bu yıl ki kombine satış sayını 10 kat kadar arttırmayı hedeflediklerini açıklayarak, 7’den 70’e herkesin şehrin takımı Balıkesirspor’a sahip çıkmasını istedi.

 

HABER: İLKAN TOPRAK