Çarşamba mesaisinde Turgutluspor’u deplasmanda mağlup eden kırmızı beyazlılar, Darıca Gençlerbirliği engelini de kayıpsız geçerek rakiplerine gözdağı verdi.

HAKEMLER: Erhan Kaya, Ömer Yüzer, Muhammet Mahmut Delimazı

AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR: Deniz, Davut, Samet, Polat, Tugay, Kemal (Gökhan), Ertuğrul, Recep (Hakan), Hamit (Yahya), Burak (Veysel Karani), Yunus Emre (Hami)

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ: Halil, Korhan, Kudret (Batuhan), Ömer Faruk (Berat), Recep, Ali, Sinan, Sefa, Serhat, Maksut (Yusuf)

GOLLER: Dk. 48-86 Ertuğrul, Dk. 64 Hami, Dk. 89 Veysel (Ayvalıkgücü), Dk.75 Berat (Darıca)

 

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Ayvalıkgücü Belediyespor, Çarşamba mesaisinde Turgutluspor’u 1-0 mağlup ederek moral buldu ve bu moral ile Pazar günü Darıca Gençlerbirliği karşısına çıktı. Kırmızı beyazlılar rakibi karşısında maça etkili başladı. Ancak ele geçirdiği fırsatları değerlendiremedi ve ilk yarı golsüz sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi, 48 de korner atışından gelen topla buluşan Ertuğrul’un plasesi ağlarla buluştu skor 1-0 oldu. 64 de orta sahadan gelen topla ceza sahasında buluşan Hamit sert vurdu ve farkı ikiye çıkarttı. 75 de Berat sol kanattan gelen topa bekletmeden sert vurdu ve farkı bire indirdi. 86 da Gökhan’ın ortasını iyi takip eden Ertuğrul kendisinin ikinci takımının ise üçüncü golünü kaydetti. 89 de bu kez sağ kanattan gelen topla ceza sahası içine giren Veysel’in vuruşu filelerle buluştu ve Ayvalıkgücü Belediyespor sahadan 4-1 galip ayrılarak zirve yürüyüşünü sürdürdü.




KAYNAK: İHA