1. Haberler
  2. Spor
  3. ATIKSIZ BİR EDREMİT İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER

ATIKSIZ BİR EDREMİT İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER

"Atıksız Bisiklet Sürüşü" farkındalık etkinliği ile yaşanabilir yarınlar, atıksız bir yaşam isteyen Edremitliler harekete geçti.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ENVERÇEVKO Derneği, Burhaniye/Ören-Adramytteion Derneği ve Bisikletliler Derneği Edremit Temsilciliği (İda Madra Bisiklet ve Doğa Sporları Grubu) öncülüğünde MOVEWEEK (Hareket Haftası) kapsamında “Atıksız Bisiklet Sürüşü” farkındalık etkinliği Edremit’ten başladı.

Atıksız bir yaşamı organize etmenin önemine dikkat çeken bisiklet turunda yaklaşık 85 kişi bisikletleri ile Akçay Meydan’dan Burhaniye Ören Meydanı’na kadar yaşanabilir yarınlar için pedal çevirdiler.

Haber: Gülten İmren

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
ATIKSIZ BİR EDREMİT İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER
+ - 0

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!