1. Haberler
  2. Eğitim
  3. Balıkesir Üniversitesi Hastanesi’nde bir ilk: KALP VE DAMAR CERRAHİSİ İLK UZMANINI VERDİ

Balıkesir Üniversitesi Hastanesi’nde bir ilk: KALP VE DAMAR CERRAHİSİ İLK UZMANINI VERDİ

featured

Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı, kuruluşundan bu yana önemli bir başarıya imza atarak ilk uzmanını yetiştirdi. Zorlu uzmanlık eğitimini başarıyla tamamlayan Dr. Ali Can, girdiği uzmanlık sınavını başarıyla geçerek Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı unvanını almaya hak kazandı.

Uzmanlık eğitimi boyunca açık kalp cerrahisi, aort cerrahisi, periferik damar hastalıkları ve kalp-damar cerrahisinin birçok farklı alanında yoğun bir eğitim sürecinden geçen Dr. Ali Can, akademik çalışmalarıyla da bilimsel üretime katkı sundu.

Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi için önemli bir dönüm noktası niteliği taşıyan bu gelişme, Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalının eğitim kalitesini ve yetiştirdiği nitelikli hekimleri ortaya koyması açısından büyük önem taşıyor.

Uzmanlık unvanını almanın mutluluğunu yaşadığını belirten Dr. Ali Can, “Bu süreçte bilgi ve deneyimleriyle bana yol gösteren tüm hocalarıma ve birlikte çalışma fırsatı bulduğum ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Balıkesir’de hastalarıma en iyi sağlık hizmetini sunabilmek için mesleğimi aynı özveriyle sürdürmeye devam edeceğim.” dedi.

Balıkesir Üniversitesi Hastanesi bünyesinde yetişen ilk Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı olan Dr. Ali Can’ın başarısı, hem üniversite hem de bölge sağlık hizmetleri açısından önemli bir kazanım olarak değerlendiriliyor. HABER: HASAN OVALI

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.