Kızılgür Mahallesi’nde vatandaşlara hitap eden Sındırgı Belediye Başkanı ve AK Parti Sındırgı Belediye Başkan Adayı Ekrem Yavaş, projelerini anlatarak destek istedi.

Belediye başkanlığı görevi süresince Sındırgı halkının hayatına dokunan hizmetleriyle sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Sındırgı Belediye Başkanı ve AK Parti Sındırgı Belediye Başkan Adayı Ekrem Yavaş, 31 Mart Yerel seçimleri öncesinde hemşerilerinden çok güzel geri dönüşler aldığını ifade ederek "Gerçek belediyecilik için, Hazırız ve Kararlıyız" mesajı verdi.

Sındırgı Belediye Başkanı ve AK Parti Sındırgı Belediye Başkan Adayı Ekrem Yavaş, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek Yerel seçimler için halkla buluşmaya devam ederken gittiği her yerde yoğun ilgiyle karşılanıyor. Geçtiğimiz gece Kızılgür Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Yavaş, projelerini anlatarak Mahalle sakinlerinden destek istedi.

Gerçek belediyecilik için hazırız ve kararlıyız diyen Sındırgı Belediye Başkanı ve AK Parti Sındırgı Belediye Başkan Adayı Ekrem Yavaş, Cumhur ittifakı Teşkilatlarımız ile birlikte Kızılgür mahallemizde vatandaşlarımızla buluştuk. Bizleri güzel bir şekilde ağırlayan gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABER: EBRU KANTARLIOĞLU