28 Mayıs 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerini Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın, kazanmasının ardından Balıkesir’de yapılan kutlamalara katılan AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok seçimlerde verilen oylar ile terör örgütleri ve uzantıları ile Türk düşmanlarının sandığa gömüldüğünü söyledi.
Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yeni bir yüzyıl başladığını ifade eden Ok, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Gerçekten verdiğiniz oylar, akıttığınız alın teri, harcadığınız emekle başta emperyalist Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere Türk milletine düşman içerideki ve dışarıdaki hain PKK ve onun siyasi uzantısı HDP ve FETÖ olmak üzere bütün düşmanları bugün sandığa gömdünüz. Sizleri kutluyorum.
Bugün Türk milleti büyüklüğünü bir kez daha gösterdi. Sizler bugün oyunuzu Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a verip onun etrafında toplanıp ülkenin bölünmez bütünlüğünden yana sandığa mührünüzü vurarak tekrar tarihe adını altın harflerle adınızı yazdırdınız. Sizlerin sayesinde, Türk milleti devletimizi uçurumun kenarından aldı. Artık Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yeni bir yüzyıl başladı. Artık Türkiye’nin yükselişi durdurulamayacak.”
KAYNAK: İHA
Yorum yapın