Ülkücü camianın sevilen isimlerinden Tuncay Ergün, Alaca Mescit’in önünde düzenlediği pilav hayrının ardından Milliyetçi Hareket Partisi Karesi İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirdiği basın açıklamasıyla Karesi Belediye Meclis Üyeliğine Aday Adayı olduğunu duyurdu.

Ülkücü camianın sevilen ve tanından isimlerinden, 5 yıldır Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP) hizmet eden Tuncay Ergün, Alaca Mescit önünde düzenlediği pilav hayrının ardından MHP Karesi İlçe Başkanlığı’nda bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Ergün, yaptığı basın açıklamasında Karesi Belediye Meclis Üyeliği’ne aday adayı olduğunu duyurdu. Pilav hayrına ve basın açıklamasına ticaret ve spor camiasının tanınan yüzleri de katıldı. Balıkesirspor Başkanı Nedim Ömer de Tuncay Ergün’ün adaylık açıklamasında yalnız bırakmadı. Uzun yıllardır ticaret ve hayvancılıkla uğraşan Tuncay Ergün, işi gereği kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlarla çok yakın.

KARESİ MECLİSİ’NE GENÇ VE DİNAMİK ADAY

Pilav hayrının ardından MHP Karesi İlçe Başkanlığı’nda basın açıklamasını gerçekleştiren Tuncay Ergün konuşmasını şöyle tamamladı: “5 yıldır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karesi İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışmaktayım. Bundan sonra da ülkücü harekete ve partime Belediye Meclis Üyesi olarak hizmet etmeye talibim. Bu vesile ile muhterem heyetiniz önünde Karesi Belediyesi Meclis Üyeliği aday adaylığımı ilan ediyorum. Sözlerime son verirken katılımlarınız için hepinize teşekkür eder saygılarımı sunarım. “

 

HABER: DOĞANCAN BALIK