1. Haberler
  2. Politika
  3. “MUTLU YARINLARA AZ KALDI”

“MUTLU YARINLARA AZ KALDI”

Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz, vatandaşlar ve esnaf ile bir araya geldi.

featured

Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz, yaklaşan 31 Mart Yerel Seçimleri için gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında esnaflarla bir araya geldi. Seçim çalışmalarına Edremit Organize Sanayi Sitesi’nden başlayan Vurmaz, burada esnaf ve çalışanlar ile buluştu.

Edremit Organize sanayi sitesinde vatandaşlardan yoğun ilgi gören Muhammed Vurmaz, esnafın isteği doğrultusunda çalışmaların yapılacağını vurguladı. Vurmaz, “Hem esnafımız hem sanayicilerimiz, hem de ilçe sakinlerimiz için var gücümüzle çalışacağız. İşyerlerine konuk olduğumuz tüm sanayici esnaflarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

“SORUNLARI BİLİYORUM, TEK TEK ÇÖZECEĞİM”

Başkan adayı Muhammed Vurmaz yaptığı açıklamada, “Meclis Üyesi adaylarımız ile birlikte Edremit Organize Sanayi Sitesi esnaflarımızı ziyaret ettik. Kendilerine destekleri için teşekkür ediyor, işlerinde kolaylıklar ve hayırlı kazançlar temenni ediyorum. Sanayisiyle, ticaretiyle, turizmiyle ve tüm değerleriyle üreten bir Edremit’in mutlu yarınlarında buluşmaya, sorunlarımızı tek tek çözüme kavuşturmaya az kaldı.” dedi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.