Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, muhtarlarla iftar yemeğinde buluştu. Başkan Başaran, muhtarların devlet ile millet arasındaki köprü olduğunu söyledi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında muhtarlarla buluşan Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, muhtarların önemine dikkat çekti.

Başkan Başaran, etkinlikte yaptığı konuşmasında muhtarların; devlet ile millet arasında köprü olduğuna dikkat çekti ve şöyle konuştu: “14 Mayıs Seçimleri, bizler için çok önemli. Haktan ve hakikatten yana olan Recep Tayyip Erdoğan ve onun yol arkadaşları var. Milletine hizmet etmeye çalışan muhtarlarımız var, gönül dostlarımız var. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız, 2001 yılında AK Parti’yi kurduğu zaman, karşı cenah, muhtar bile olamaz demişti. Bu ne demek; muhtarları küçümsemek, azımsamak demek. O gün muhtar bile olamaz denen adam bugün Cumhurbaşkanı. Bütün ülkenin muhtarlarını Cumhurbaşkanlığı’nda ağırlamaktan şeref duyuyor. Biz, kendisinin yol arkadaşı olmaktan onur duyuyoruz, muhtarlarımızı devletimiz ve milletimiz arasında bir köprü olarak görüyoruz. Hizmetin ulaşması için bir vesile olarak görüyoruz. İnsanların en hayırlısı, onlara faydalı olandır. Sizler; devletin faydasının, insanlara ulaşması için çalışan yol arkadaşlarımızsınız. Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum.”

 




KAYNAK: İHA