Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanlığı olağan il yönetim kurulu toplantısını yaptı.

CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı başkanlığında gerçekleşen toplantıda iktidar yürüşünde atılacak adımlar masaya yatırıldı.

İl Başkanı Erden Köybaşı önemli açıklamalarda bulundu. Toplantıda, mevcut iktidarın olumsuz etkilerine karşı kararlılık mesajları veren Köybaşı, "Bu iktidarı tüm kötülüğüne rağmen yeneceğiz. Bir adım geri atmayacağız" dedi.

HEDEF İKTİDAR
Köybaşı, genel hedeflerinin iktidar olduğunu belirterek, "Bu yoldan geri dönmeyeceğiz. Hedef Türkiye’de iktidar. Mustafa Kemal Atatürk’ün partisini iktidar yapacağız" ifadelerini kullandı. Bu sözlerle birlikte, CHP’nin siyasi duruşunu ve amacını net bir şekilde ortaya koydu.
OMUZ OMUZA GÜÇLÜ BİR ÖRGÜT
Toplantıda, güçlü bir örgütün önemine de değinen Köybaşı, "Omuz omuza hep birlikte güçlü örgüt güçlü CHP" vurgusu yaptı.
Parti içerisindeki dayanışmanın artırılması ve birlikteliğin güçlendirilmesi gerektiğinin altını çizen Köybaşı, “Her birimizin bu süreçte büyük rolü var, Kadın cinayetlerinin var çaresi, çocuk tavizlerinin var çaresi, yokluğun yoksunluğun var çaresi, her derdin var çaresi, Adı Cumhuriyet Halk Partisi “ diyerek örgüt mensuplarını teşvik etti.
Bu açıklamalarla, CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, partinin kararlılığını ve hedeflerini kamuoyuna duyurarak, “CHP’nin güçlü bir şekilde iktidara yürüyüşünün süreceğini ifade ederek ilk seçimlerde Mustafa Kemal Atatürk’ün partisini iktidar yapacağız” dedi.

HABER: HABER MERKEZİ