İYİ Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanlığına Genel Merkez tarafından partinin sevilen isimlerinden Cahit Can Tekin atandı.

İYİ Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanlığına Cahit Can Tekin’e atama belgesi İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük tarafından takdim edildi. İl Başkanı Yörük: “İYİ Parti Balıkesir Gençlik Kolları Başkanı olarak ataması yapılan Cahit Can Tekin Başkanımıza bugün İl Başkanlığımızda düzenlenen törenle atama mazbatasını teslim ettik. Kıymetli Başkanımıza hayırlı olsun diyor, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

İl Gençlik Kolları Başkanı Cahit Can Tekin ise yaptığı açıklamada: “Genç Teşkilatlanma Başkanımız Sn. Onur Hondoroğlu’nun teklifi, Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in oluru ile İYİ Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. İl Başkanımız Sn. Hasan Fehmi Yörük ve İl Yönetim Kurulu Üyelerimize teveccüh ve güvenleri için teşekkür ediyorum. Daha önce birlikte görev yaptığımız Karesi İlçe Başkanımız Sn. Av. İsmail Zeybek ve İlçe Yöneticilerimize, Karesi Aileme teşekkür ederim.

Bu kutlu görevde teşkilatımız İle Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in liderliğinde hep birlikte yorulmadan çalışacağız. İyi ki “Ben Bu Yolu Gençler Olmadan Yürümem” diyen Genel Başkanımız Meral Akşener var. Türkiye için İYİ bir gelecek hayal eden, bütün genç arkadaşlarımı birlikte çalışmaya davet ediyorum.

Allah çıktığımız bu yolda utandırmasın” dedi.

Haber: Buse Aslan