Göreve geldiği günden bu yana gönüllerde taht kuran Cumhur İttifakı, AK Parti İvrindi Belediye Başkan Adayı Yusuf Cengiz, seçim çalışmalarını kırsal mahallelerde tüm hızıyla sürüyor.

Görev yaptığı dönemde İvrindi’yi kasaba görünümünden kurtarıp şehre dönüştüren Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında ziyaretlerine kırsal mahallelerde devam ediyor. Mahallelilerin taleplerini dinleyerek vatandaşlarla sohbet eden Başkan Cengiz, 5 yılda yaptığı hizmetleri anlatarak kendisini oy istedi.

Başkan Cengiz, önceki gün Karaçepiş Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle girişinde dev Türk bayrağı ve meşalelerle karşılanan Başkan Yusuf Cengiz, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Başkan Cengiz; “Hemşehrilerimizin hanelerine ve yüreklerine sığmayan teveccühü bizlere her zaman güç veriyor. Bizleri muhabbetle karşılayan kıymetli Karaçepiş halkına yürekten teşekkür ediyorum. Bu güçten aldığımız enerji ile hizmet tempomuzu daha da artırıyor, ilk günkü aşkla bugüne kadar olduğu gibi ilçemizi Türkiye Yüzyılı’na hazırlıyoruz” dedi.

İnşallah 31 Mart’ta vatandaşların güçlü desteğiyle sandıktan çıktıktan sonra merkez veya kırsal ayrımı yapmadan en iyi hizmeti getirmeye devam edeceğini söyleyen İvrindi Belediye Başkanı ve AK Parti İvrindi Belediye Başkan Adayı Yusuf Cengiz, dün de Sarıca ve Yeşilköy mahallerinde seçim çalışmalarını sürdürdü.

Başkan Cengiz buraya yaptığı ziyaret sonrası “Bizleri bağrına basan, hizmet yolculuğumuzda destekleriyle yanımızda olan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. İlk günkü aşk ve heyecanla İvrindi’de Gönül Belediyeciliği ile aziz milletimize hizmet etmeye, ilçemize yeni eserler kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

HABER: HABER MERKEZİ