Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ildeki ziyaretini değerlendirerek, Güçlü Örgüt ile Güçlü CHP vurgusu yaptı.

Geçtiğimiz gün CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir'e gerçekleştirdiği ziyaretle büyük bir coşkuyla karşılandı. CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Genel Başkan Özel’in gerçekleştirdiği ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek kendi çizdiği resmi hediye etti.

Köybaşı, Genel Başkan Özgür Özel'e sulu boya ile yaptığı Atatürk tablosunu hediye ettiğini belirterek, “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’i ilimizde ağırlamak büyük bir mutluluktu. Atatürk'e olan sevgimizi ve bağlılığımızı ifade etmek için yaptığım tabloyu kendisine hediye ettim” dedi.

YURTTAŞLARA ÖNEMLİ MESAJLAR

Sıcağa rağmen Büyükşehir Belediyesi önünde toplanan yurttaşlara seslenen CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in çok önemli mesajlar verdiğini dile getiren Başkan Köybaşı, “Genel Başkanımız, halkımızın sorunlarına duyarlılıkla yaklaşarak, geleceğe dair umut verici mesajlar sundu. Konuşmaları, birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirdi” ifadelerini kullandı.

BELEDİYE ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Programı çerçevesinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Altıeylül Belediyesi ve Karesi Belediyesi'ni de ziyaret eden Özel, yerel yönetimlerin önemine dikkat çekti.
CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı ziyaretlere ilişkin olarak, “Genel Başkanımıza Büyükşehir Belediyesi ve 15 ilçe belediyesi sözümüzü tuttuk. Şimdi de genel iktidar sözü verdik, onu da tutacağız” dedi.

GÜÇLÜ ÖRGÜT İLE GÜÇLÜ CHP


Güçlü Örgüt ile Güçlü CHP vurgusu yapan CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, “Omuz omuza hep birlikte, güçlü örgüt güçlü CHP anlayışıyla çalışmaya devam edeceğiz. Genel Başkanımızın ziyareti, örgütümüze büyük bir güç ve enerji kattı” diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

HABER: HABER MERKEZİ