Vatan Partisi Balıkesir İl Başkanı Emre Albayrak, CHP’nin terör örgütleriyle iş tuttuğunu iddia ederek Cumhuriyet Halk Partisi’nin sert bir dille eleştirdi. Albayrak: “Türkiye’yi oy toplayarak, seçim yoluyla bölemezsiniz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin PKK/DEM’le iş birliği yaptığını söyleyen Vatan Partisi Balıkesir İl Başkanı Emre Albayrak, CHP’nin bu şekilde iktidar olamayacağını dile getirdi. Yaptığı basın açıklamasında Cumhuriyet Halk Partisi’ne eleştirilerde bulunan Başkan Albayrak, bölücü partilerle veya Cumhuriyet düşmanı sahte İslamcı partilerle iş birliği yaparak oy toplamanın, bugün Türkiye siyasetinin temeline konan dinamitler olduğunu ifade etti.

Açıklamalarının devamında konuşan Vatan Partisi Balıkesir İl Başkanı Emre Albayrak; “Bölücü partilerle veya Cumhuriyet düşmanı sahte İslamcı partilerle iş birliği yaparak oy toplamak, bugün Türkiye siyasetinin temeline konan dinamitlerdir. Anayasanın ve Siyasal Partiler Kanunu’nun parti kapatmayı öngören hükümlerini uygulamayan Anayasa Mahkemesi ve bu sürece katkıda bulunan iktidar ve muhalefet ağır sorumluluk taşımaktadır. ABD güdümlü PKK Bölücülüğüyle ve FETÖ türünden yine ABD güdümlü sahte dinci örgütlenmelerle iş birliği, demokrasi adına, seçim kazanma adına meşrulaştırılmakta ve kurumlaştırılmaktadır. Bu sahte demokrasi uygulamalarına dur demenin zamanı gelmiştir. Başta ABD Derin Devletinin hükümet projesinde kayıtlı CHP yöneticileri olmak üzere, bütün PKK ve FETÖ severler bilmelidir ki, oy toplayarak, seçim yoluyla yapamayacağınız işler vardır! Uyarıyoruz: Türkiye’yi oy toplayarak, seçim yoluyla bölemezsiniz” dedi.

CHP merkez yönetiminin, devletin bağımsızlığına, milletin birliğine, vatan bütünlüğüne ve doruğunda Atatürk’ün bulunduğu Türk Devrimine ve Altı Ok’la temsil edilen CHP geleneğine, sadakatini kaybetmiş olan bir konumda olduğuna dikkat çeken Albayrak; “ABD’nin Derin Devlet Raporunda kayda geçmiş rolleri üstlenerek iktidar olamazsınız! Bütün Dünyada “Gölge CIA” ya da ABD’nin “Derin Devleti” olarak anılan RAND Corporation’ın 2020 yılı Ocak ayında yayınladığı “Türkiye’nin Milliyetçi Rotası” başlıklı 276 sayfalık raporda, CHP’nin başrolde olduğu bir iktidar projesi açıklanmıştır. CHP’nin “kader ortağı” ise, PKK ve güdümündeki yasal partilerdir. CHP yönetimi ABD projelerinde roller üstlendiği için iktidar olamaz. Çünkü ABD’nin Türkiye’de hükümet tayin ettiği dönem arkada kalmıştır. Türkiye’nin oy toplayarak ve seçim yoluyla bölünemeyeceğini en iyi PKK Terör Örgütü biliyor. O nedenle en başından beri silaha sarılmıştır. Bu koşullarda bölücülüğe karşı mücadelede silah belirleyicidir. Hiç kimse PKK destekli oylarla, PKK destekli seçim kazanımlarıyla iktidar olamaz! Hiçbir güç, PKK’yı Türk Ordusunun ve Türk Polisinin elinden kurtaramaz!” diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

HABER: BUSE ASLAN