CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, CHP Bigadiç İlçe Başkanı ve diğer parti yetkilileriyle birlikte ilçede esnaf, vatandaşlar ve domates üreticileriyle görüşerek yerel sorunları dinledi. Ayrıca üniversiteye yeni başlayan öğrencilerle sohbet eden Sarı, Bigadiç Panayırı’nı da ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, CHP Bigadiç İlçe Başkanı Türker Yılmaz, ilçe yöneticileri, CHP Bigadiç İlçe Kadın Kolları, CHP Bigadiç İlçe Gençlik Kolları, CHP Bigadiç İlçe Kooridnatörü Ersin Uras ile birlikte Bigadiç ilçesinin nabzını tuttu.

CHP’li Sarı, Bigadiç ilçesine yaptığı ziyaretlerde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti, domates üreticileriyle bir araya geldi. Programın devamında Bigadiç’te üniversiteyi kazanan gençler için CHP’li parti üyeleri tarafından açılan stantları gezen Serkan Sarı, Balıkesir’e gelen öğrencilerle sohbet etti.

CHP’li Sarı, son olarak Bigadiç Panayırı’nı ziyaret etti. Gerçekleştirdiği programın ardından CHP’li Sarı: “İlgisini ve sevgisini eksik etmeyen Bigadiçli hemşehrilerimize canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

HABER: BUSE ASLAN